nl en de fr
De specialist in DVD's en T-shirts met als onderwerp de Tweede Wereldoorlog
0
Winkelwagen
€ 0,00
DVD's / Documentaires /

Unseen Holocaust

Unseen Holocaust
Unseen Holocaust

Aantal dvd's : 1 Speelduur : Ongeveer 110 minuten Taal : Engels gesproken, Nederlands ondertiteld Verzendkosten : € 2,95     Aan het einde van de Tweede Wereldoorlog werd het voor de wereld pas...

Verzendkosten

€ 2,95 

EAN

 

€ 12,99
€ 9,99
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Aantal dvd's : 1
Speelduur : Ongeveer 110 minuten
Taal : Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
Verzendkosten : € 2,95
 


 

Aan het einde van de Tweede Wereldoorlog werd het voor de wereld pas echt duidelijk tot welke verschrikkingen het Duitse naziregime heeft geleid. De geallieerden ontdekten de vernietigingskampen waar miljoenen mensen op gruwelijke wijze zijn vermoord. Toch waren de gaskamers lang niet het enige massamoordwapen van de nazi’s. Al vanaf het begin van de oorlog trokken zogenaamde Einsatzgruppen door bezet Europa om ‘ongewenste elementen’ uit te schakelen. In de praktijk kwam dit neer op de brute moord op ruim een miljoen onschuldige mensen.

Lange tijd was er weinig bekend over de werkwijze van de Einsatzgruppen, tot de Tweede Wereldoorlog deskundige Dr. Jeremy Hicks in de Rusische filmarchieven unieke filmopnames ontdekte die sinds de Tweede Wereldoorlog verborgen lagen.
 

Deze documentaire toont je alle gerestaureerde, authentieke beelden van de grootste en meest afschuwelijke misdaad uit de geschiedenis van de mensheid.

Wij leveren met

Beoordeling

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=modern theme=dark color=#ea0e8b show=yes view=list amount=6 width=manual width_amount=240px height=290px interval=5000 language=nld]

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop