nl en de
De specialist in DVD's en T-shirts met als onderwerp de Tweede Wereldoorlog
0
Winkelwagen
€ 0,00
DVD's / Documentaires / 2e Wereldoorlog / D-Day /

Normandy - the landings

Normandy - the landings

Aantal dvd's : 3 Speelduur : Ongeveer 225 minuten Taal : Engels gesproken, Nederlands ondertiteld Verzendkosten : € 2,95   In het voorjaar van 1944 zijn de geallieerden volop bezig met de inva...

Verzendkosten

€ 2,95 

EAN

 

€ 21,99
€ 17,99
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Aantal dvd's : 3
Speelduur : Ongeveer 225 minuten
Taal : Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
Verzendkosten : € 2,95
 In het voorjaar van 1944 zijn de geallieerden volop bezig met de invasie van Europa; de ultieme poging om de bevrijding van Europa in gang te zetten.

De Duitsers verwachten een invasie, en hebben veldmaarschalk Rommel vanuit Afrika laten komen, en hem de verantwoording gegeven over de gehele westelijke kustlinie van Europa. Waar zullen de geallieerden aan land komen? Is het in Calais, waar de Engelse en Franse kust het dichtst bij elkaar liggen? Of kiest men een langere route, door te landen in Normandië. En wachten ze op mooi weer? Of komen ze ook bij slecht weer? En wanneer komen ze?

De Engelsen doen er intussen alles aan om de Duitsers zand in de ogen te strooien, maar zijn intussen bang dat men een armada als deze, de grootste die ooit bijeen is geweest, niet geheim kan houden.

Het wordt Normandië! Door enorme moed en gigantische opofferingen slaagt deze enorme operatie. Er volgt een ongekend zware en bloedige strijd met de Duitsers om verder Frankrijk in te trekken. Het Franse verzet wordt steeds sterker en Hitler komt onder enorme druk te staan. 

Frankrijk zal worden bevrijd maar tegen een vreselijke prijs.

Wij leveren met

Beoordeling

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=modern theme=dark color=#ea0e8b show=yes view=list amount=6 width=manual width_amount=240px height=290px interval=5000 language=nld]

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop