nl en de
De specialist in DVD's en T-shirts met als onderwerp de Tweede Wereldoorlog
0
Winkelwagen
€ 0,00
DVD's / Documentaires /

DVD Heroes of the Somme

DVD Heroes of the Somme
DVD Heroes of the Somme

DVD Heroes of the Somme DVD Heroes of the Somme. Tijdens de slag aan de Somme vielen in totaal ruim een miljoen slachtoffers, waarvan honderdduizenden aan Britse zijde. Van alle dappere jongens en ...

Verzendkosten

€ 2,95 

Standaard levertijd

2 werkdagen

EAN

8718754406475  

€ 14,99
€ 9,99
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

DVD Heroes of the Somme

DVD Heroes of the Somme. Tijdens de slag aan de Somme vielen in totaal ruim een miljoen slachtoffers, waarvan honderdduizenden aan Britse zijde. Van alle dappere jongens en mannen die bereid waren hun leven te geven voor de de vrijheid van anderen, kregen er slechts enkelen de erkenning die zij verdienen. 

Deze onthullende documentaire vertelt het verhaal van zeven soldaten die de allerhoogste Britse militaire onderscheiding hebben ontvangen: het Victoria Cross. De bekendste oorlogshistorici ter wereld reconstrueren de rol van deze helden tijdens vier doorslaggevende dagen van de verschrikkelijke veldslag. 

Familieleden en betrokken delen bovendien de persoonlijke achtergrond van de zeven militairen. Daardoor ontstaat honderd jaar na dato eindelijk een compleet, maar ook zeer schokkend beeld van die fatale dagen in de Franse zomer van 1916.

Aantal dvd's : 2
Totale speelduur : Ongeveer 160 minuten 
 

Wij leveren met

Beoordeling

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=modern theme=dark color=#ea0e8b show=yes view=list amount=6 width=manual width_amount=240px height=290px interval=5000 language=nld]

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop