nl en de fr
De specialist in DVD's en T-shirts met als onderwerp de Tweede Wereldoorlog
0
Winkelwagen
€ 0,00
DVD's / Documentaires /

DVD Apocalypse WWI + WWII

DVD Apocalypse WWI + WWII
DVD Apocalypse WWI + WWII

Aantal dvd's : 10 Speelduur : Ongeveer 580 minuten Taal : Engels gesproken, Nederlands ondertiteld     Apocalypse WWI en Apocalypse WWII presenteren u de 1e en 2e Wereldoorlog op verbluffende w...

Verzendkosten

€ 2,95 

Standaard levertijd

2 werkdagen

EAN

8718754403344  

€ 29,99
€ 19,99
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Aantal dvd's : 10
Speelduur : Ongeveer 580 minuten
Taal : Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
 


 

Apocalypse WWI en Apocalypse WWII presenteren u de 1e en 2e Wereldoorlog op verbluffende wijze. In HD kwaliteit en geheel in kleur ziet en beleeft u deze beide oorlogen zoals niet eerder mogelijk was. Beide Blu-ray boxen bevatten uniekbeeldmateriaal en worden internationaal beschouwd als uiterst indrukwekkend en bijzonder!
 

 

Apocalypse WWI: 

‘Grote Oorlog’ die alle andere oorlogen overbodig zou maken. We zien hoe het conflict tussen de Centrale Mogendheden en de Geallieerden ontstaat en hoe dat al snel gruwelijk uit de hand loopt. De slagen bij Ieper, Passendale, de Marne en aan de Somme, waar in enkele uren tijd 30.000 Britten worden afgeslacht, maken een onuitwisbare indruk. Ook de veldslagen op de andere fronten komen uiteraard aan bod. In deze oorlog wordt gevochten vanuit loopgraven, voor het eerst wordt er gifgas gebruikt en de tank doet zijn intrede.
 

 

Apocalypse WWII: 

De serie geeft aan de hand van authentieke archiefbeelden de harde realiteit van de oorlog van heel dichtbij weer. Het gehele verloop van de oorlog wordt nauwgezet in beeld gebracht. U ziet zelfs zeer zeldzame opnames van het bloedbad van Katyn in Rusland, de evacuatie van het Britse expeditieleger vanuit Duinkerke, de inhumane behandeling van Franse soldaten die door de Nazi’s gevangen waren genomen en de opoffering van Sovjet-soldaten bij Stalingrad.
 

 

Ook verkrijgbaar op 4 disc Blu-ray
 

 Trailer 'Apocalypse World War I + II'

 

Wij leveren met

Beoordeling

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=modern theme=dark color=#ea0e8b show=yes view=list amount=6 width=manual width_amount=240px height=290px interval=5000 language=nld]

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop