nl en de fr
De specialist in DVD's en T-shirts met als onderwerp de Tweede Wereldoorlog
0
Winkelwagen
€ 0,00
DVD's / Documentaires / 2e Wereldoorlog / Docu's uit NL over WO2 /

Het Polygoon Journaal in de Tweede Wereldoorlog

Het Polygoon Journaal in de Tweede Wereldoorlog

Aantal dvd's : 3 Tijdsduur : Ongeveer 375 minuten Taal : Nederlands gesproken Verzendkosten : € 2,95   Het Polygoonjournaal is een verzamelnaam voor twee Nederlandse bioscoopjournaals, te wet...

Verzendkosten

€ 2,95 

EAN

 

€ 12,99
€ 9,99
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Aantal dvd's : 3
Tijdsduur : Ongeveer 375 minuten
Taal : Nederlands gesproken
Verzendkosten : € 2,95
 
Het Polygoonjournaal is een verzamelnaam voor twee Nederlandse bioscoopjournaals, te weten Neerlands Nieuws en Polygoon Wereldnieuws, geproduceerd door de firma Polygoon-Profilti. Polygoon-Profilti is in 1919 opgericht door Julius Stoop en maakte oorspronkelijk tussentitels voor stomme films.
 

 

Ook tijdens de bezetting in de Tweede Wereldoorlog werden er Polygoonjournaals samengesteld. Veelal bevatten deze propaganda voor de Duitsers. Tevens werden er voor en tijdens de oorlog propagandafilms gemaakt voor de NSB.


De dvd-box Het Polygoon Journaal in de Tweede Wereldoorlog geeft aan de hand van de originele bioscoopjournaals, een uniek beeld van de oorlogsjaren in Nederland. Wat was er te merken van de aanwezigheid van de bezetter. Hoe zag ons dagelijks leven er toen uit? Deze 3 dvd box is speciaal door het NIOD samengesteld en biedt de mooiste en meest bijzondere beelden die het Nederlandse publiek tijdens de bezetting kreeg voorgeschoteld.
 

Wij leveren met

Beoordeling

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=modern theme=dark color=#ea0e8b show=yes view=list amount=6 width=manual width_amount=240px height=290px interval=5000 language=nld]

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop